0515 412 572
Installatiebedrijf CBS B.V.
Zeilmakersstraat 35
8601 WT, Sneek

0515 412 572
[email protected]

Over ons

Welkom op de website van Installatiebedrijf CBS uit Sneek.
Graag stellen wij ons even aan u voor.

CBS staat voor Centrale Verwarmingsbedrijf Sneek. Ons bedrijf is een gerenommeerd installatiebedrijf met acht medewerkers en bestaat sinds1970. In dat jaar richtte Herman Slob, de vader van de huidige eigenaar Boy Slob, het bedrijf op en had als locatie de Oude Koemarkt in het hartje van Sneek.

Sinds 2002 is ons totaal installatiebedrijf gevestigd op industrieterrein De Hemmen, aan de Zeilmakersstraat 35. CBS verzorgt het totale installatiegebeuren in uw woning of bedrijf. Korte lijnen en heldere communicatie zorgen binnen het bedrijf voor een goede afstemming tussen opdrachtgever en CBS!

CBS is gespecialiseerd in:

  • Gas Technische Installaties
  • Water Technische Installaties
  • Elektra Technische Installaties
  • Centrale Verwarming
  • Lood- en zinkwerk
  • Dakbedekking
  • Riolering

Keuring Gasinstallaties; IVW en HISWA

Als Expert pleziervaartuigen keurt en certificeert CBS uw vloeibare gasinstallatie. Zo keuren wij gasinstallaties voor pleziervaartuigen volgens de normen opgesteld door de HISWA. Wanneer deze installaties voldoen aan de eisen wordt een 3 jaar geldig certificaat gasinstallatie afgegeven. De gaskeuringen kunnen op korte termijn worden uitgevoerd. Denk er aan dat u niet alleen uw eigen schip veiliger maakt maar ook dat van uw uw buren. Door gaskeuringen te adviseren aan uw buren in de haven, beveiligt u ook uw eigen boot! Gebruik van een vloeibare gasinstallatie voor huishoudelijk gebruik is prima, als we maar kunnen spreken over een deugdelijke installatie. Laat uw installatie keuren door ons en u weet dat u veiliger zult varen.