0515 412 572
Installatiebedrijf CBS B.V.
Zeilmakersstraat 35
8601 WT, Sneek

0515 412 572
[email protected]

Keuring comfortgasinstallaties voor pleziervaartuigen;

IVW (Inspectie Verkeer en Waterstaat) en HISWA

Gasinstallaties aan boord van pleziervaartuigen moeten veilig zijn en in goede staat verkeren. Daarom is regelmatig onderhoud en controle noodzakelijk.

Als Expert pleziervaartuigen, keurt en certificeert onze Keurmeester Gas uw vloeibare gasinstallatie. Zo keuren wij comfortgasinstallaties voor pleziervaartuigen volgens de normen opgesteld door de HISWA. Wanneer deze installaties voldoen aan de eisen wordt een 3 jaar geldig certificaat gastechniek afgegeven.

De gaskeuringen kunnen op korte termijn en op locatie worden uitgevoerd aan de hand van de gascontrolelijst. Op deze manier keuren wij uw gasinstallatie volgens de actuele richtlijnen en wetgeving op basis van ISO 10239

Denk er aan dat u niet alleen uw eigen schip veiliger maakt maar ook dat van uw uw buren. Door gaskeuringen te adviseren aan uw buren in de haven, beveiligt u ook uw eigen boot! Gebruik van een vloeibare gasinstallatie voor huishoudelijk gebruik is prima, als we maar kunnen spreken over een deugdelijke installatie. Laat uw installatie keuren door ons en u weet dat u veiliger zult varen.

Klik op onderstaande link voor de Gasveilig Brochure!

Bekijk brochure